Huisblessing

Je huis is de plek waar je tot rust komt en oplaad met fijne energie.

Huizen kunnen in de loop der jaren negativiteit verzamelen door o.a. ruzies, ziekte, visite en overleden mensen die er niet horen. Ik ben heel sensitief als het gaat om energieën. In heel wat huizen hangt een energie en daar kun jij als bewoner flink last van hebben. Deze energieën hebben meestal niets kwaads in de zin. Ze hangen alleen ergens waar ze niet meer moeten zijn. Ze hebben zich gehecht aan een huis of een bewoner waardoor ze niet of niet in hun geheel zijn overgegaan naar het licht. Als een huis erg vol zit met negativiteit kan het zich uiten in stress, onrust, rommel en meer ruzies. Ik kan het huis voor je reinigen door het weg halen van de negatieve energieën. Je zult merken dat er rust in je hoofd, lichaam en huis komt. Ook als je gaat verhuizen kun je je nieuwe huis energetisch laten reinigen zeker als het om een oud huis gaat.

Het maakt niet uit welk geloof je volgt, spiritueel bent of niet het belangrijkste is dat je in jouw huis grote gemoedsrust en sereniteit vindt.

Wanneer jij er aan toe bent om je huis energetisch te laten reinigen dan kun je een afspraak met me maken. Ik geef dan aan hoeveel tijd ik ongeveer nodig heb  en wat de kosten hiervan zijn.