Wie ben ik

Mijn naam is Elly, ik ben een Crone die met beide benen stevig op moeder Aarde rondwandelt.
Al heel wat jaren beleef ik mijn leven als heks, geen Wicca maar Oude Religie, een fantastische manier van leven in harmonie met de natuur en dat voelt goed. Een natuurlijk gevolg daarvan was dat ik een aantal jaar geleden werd ingewijd als natuurpriesteres op een voor mij hele speciale plek namelijk Chalice Well Garden in Glastonbury. Mijn priesteressennaam kreeg ik door toen ik al mediterend door Woodhenge liep.
Ik vind het heerlijk om lekker door het bos te struinen en op het strand te lopen als er een flinke bries is. De golven kunnen zo rustgevend zijn en de schatten die je van Moeder Natuur mee mag nemen zijn ongekend. Het water heeft sowieso een hele diepe betekenis voor me.
Van prachtige mensen om me heen leer ik heel veel over de diepgang van het Sjamanisme, het Staande volk (de bomen) en uiteraard het Stenen volk, met mijn prachtige drum ga ik graag op pad en laat ik me leiden door de diepe oerklank die de drum teweegbrengt.
De diepgang van het Sjamanisme komt me goed van pas binnen het Druïdisme, de inzichten die je krijgt vanuit de natuur zijn ongekend en ik ben dan ook net een spons die het allemaal opneemt. Ik voel me nooit te oud of te goed om van anderen te mogen en te kunnen leren.
Het is dan ook net alsof ik voor een grote ketel sta en alles door elkaar hussel en het is fantastisch te bemerken hoe je de bomen, het water, de zon en de maan volkomen anders ervaart wanneer de verdieping wordt opgezocht.

‘De natuur is de rots onder onze voeten
Als we daar het contact mee verliezen,
verliezen we ons anker.’
(Billy Carrol, Aboriginal Elder)

Naast mijn prachtige bestaan als heks-druïde-sjamaan in de leer ben ik moeder, vriendin, teamplayer en spin in het web.

Ik reis heel graag naar, wat ik noem mijn thuisland, Avalon. De mystiek van dat stuk Engeland vind ik helemaal geweldig en iedere keer weten we nieuwe plekken te vinden.

Middels het beoefenen van Reiki ben ik me heel bewust geworden van mijn zijn, ik ben een verbinder, een inspirator.
Op de Tzolkin kalender ben ik een Witte Spiegel.

Niets maakt me meer blij dan wanneer de mensen om me heen het naar de zin hebben.

Verder ga ik het hele zomerseizoen op pad met een Middeleeuwse groep genaamd “Goedvolk”, ik run binnen de groep de “”Coockerije”” oftewel ik ben de kok en kook op open vuur de heerlijkste gerechten samen met een fantastische hulp en ben ik te vinden op heerlijke feestjes zoals Castlefest 

En als jij wilt handvasten in deze periode is er zeker over te praten.